Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elállási jog – Csere – Reklamáció

! FIGYELEM !

A járványhelyzet alakulására való tekintettel május 20-tól visszavonásig futárszolgálattal feladott csomagot is elfogadunk - elállás, termékcsere, reklamáció esetén!

Kedves Vásárlónk!

Amennyiben a termék mérete, fazonja mégsem felel meg, vagy egyszerűen csak nem tetszik élőben a cipő, amit Webáruházunkban megrendeltél, lehetőség van cserére, szerződéstől való elállásra, amennyiben igényedet a termék kiszállításától / átvételétől számított 14 napon belül jelzed felénk. 

ELÁLLÁSI JOG

 • Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. 
 • Kérjük elállási szándékodat jelezd felénk emailben az info@barefootguru.hu címen, majd a szerződéstől való elállásra vonatkozó értesítés részünkről történő megküldésétől számított 14 napon belül a termékkel együt küldd vissza kitöltve az alábbi űrlapot: Elállási nyilatkozat
 • Ha visszaérkezett hozzánk a termék és mindent rendben találunk, a visszaérkezést követő legkésőbb 14 napon belül visszafizetésre kerül a kifizetett vételár az általad megadott bankszámlaszámra

Slipstop csúszásgátló cipőkre vonatkozóan:

 •  Higiéniai okokból, a már viselt, vállfáról eltávolított, biztonsági összekötő nélküli cipőt nem áll módunkban cserélni, visszavenni.

TERMÉKCSERE

 • Termékcsere esetén is kérlek élj az elállási joggal – elállási szándékodat jelezd felénk emailben az info@barefootguru.hu címen, majd a szerződéstől való elállásra vonatkozó értesítés részünkről történő megküldésétől számított 14 napon belül a termékkel együt küldd vissza kitöltve az alábbi űrlapot: Elállási nyilatkozat
 • Az új termék kiválasztását követően, kérlek adj le új rendelést.
 • Ha visszaérkezett hozzánk a termék és mindent rendben találunk, a visszaérkezést követő legkésőbb 14 napon belül visszafizetésre kerül a kifizetett vételár az általad megadott bankszámlaszámra

Slipstop csúszásgátló cipőkre vonatkozóan:

 •  Higiéniai okokból, a már viselt, vállfáról eltávolított, biztonsági összekötő nélküli cipőt nem áll módunkban cserélni, visszavenni.

REKLAMÁCIÓ

 • Reklamáció esetén, kérlek jelezd felénk szándékodat emailben az info@barefootguru.hu címen és megbeszéljük a részleteket.
 • További információkat az Általános Szerződési Feltételek -ben találsz.

HOGYAN KÜLDJEM VISSZA A TERMÉKET?

 • Kérjük, csomagold vissza a terméket számlával együtt a dobozába úgy, hogy a címke a terméken maradjon. Az elállási jog gyakorlására csak abban az esetben van lehetőség, ha a termék az eredeti, felcímkézett állapotában van. A terméket nem tudjuk cserélni, abban az esetben, ha használták, viselték, vagy károsították. Ajánljuk, hogy a rendelt terméket csak otthon, a lakásban próbáld, nehogy a cserekor külső viselési nyomokat észleljünk a terméken. A cipősdoboz a termék elválaszthatatlan része és ebből kifolyólag nem használható postai csomagolóanyagként! 
 • Kérjük, gondosan csomagold be a cipő dobozát is, hogy a cipő doboza is épségben érkezzen vissza hozzánk.
 • A csomagot kérjük kizárólag a Magyar Postán keresztül küldd vissza a következő címre:

Gyurkovics Jozef ev.

1117 Budapest

Fehérvári út 54-56/B, 4/4

 • A termék visszaküldés költsége a visszaküldő felet terheli. Utánvéttel vagy futárszolgálattal feladott csomagot nem áll módunkban elfogadni.
 • A csomag visszaérkezését követően ellenőrizzük a csomag tartalmát, videokamerával rögzítjük a csomag kibontását és a visszaküldött csomag belső tartalmát, a visszaküldött cipő állapotát, tartozékait.