Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fare Bare barefoot cipők - értékelés saját tapasztalatunk alapján

Barefoot Guru - 2020. 04. 05. 01:04:49
Fare Bare barefoot cipők - értékelés saját tapasztalatunk alapján

A FARE tradicionális cseh cipőgyártó cég, a hagyományos cipők mellett már 100% barefoot cipőket is gyárt FARE BARE márkanéven – a cipőkön Fbare címke található. Könnyen felismerhetők a cipőtalp jellegzetes, lábujjrésznél különlegesen széles formájáról. Egyforma típusú talpat használnak átmeneti cipők, téli cipők, nyári szandálok és papucsok gyártásánál is.

HAJLÉKONYSÁG

A cipőtalp formáját és hajlékonyságát tekintve is tökéletesen megfelel a barefoot cipők követelményeinek. Nagyon hajlékony hosszanti- és keresztirányban is, viselés során a talp tovább puhul.

Az eredetileg teljesen egyenes és puha talpbetét viselés során meghajlik és leköveti a lábboltozat ívét, ami szintén a cipőtalp hajlékonyságát bizonyítja.

CIPŐ FORMÁJA

A cipőbetét formáján jól látszik, hogy ún.”békaláb” típusú lábakra lettek kialakítva, azaz normál és keskenyebb sarokra, lábujjrésznél szélesedő lábakra. Domináns és kifelé ívelő nagylábujjra kifejezetten ajánlott. Vékonyabb bokára is jól illeszkedik.

Domináns és kifelé ívelő nagylábujjra kifejezetten ajánlott. Vékonyabb bokára is jól illeszkedik.

A cipőkhöz és papucsokhoz két talpbetét tartozik. A sarokrésznél enyhén formázott talpbetét viselését csak erősen bedőlő bokánál ajánljuk. Egyenes talpbetéttel viselve tökéletes barefoot cipő.

A széles cipőorrban kényelmesen elférnek a lábujjak. A talplenyomat alapján jól látható, hogy a lábujjak nincsenek összenyomva.

ZERO DROP

Fontos tudni, hogy az enyhén formázott talpbetétnek és a cipőtalpnak sincs megemelt sarka,teljes hosszában egyforma vékony.

NINCS MEGERŐSÍTETT KÉREG

A sarokrész is puha, nem tartja szorosan a bokát, ezátal engedi a izmokat és szalagokat természetes módon mozogni és erősödni.

MIBŐL KÉSZÜL?

Az összes cipőmodell talpa nagyon rugalmas termoplasztikus kaucsukból készül, a felsőrész természetes marhabőr. Bélelt cipőknél a bélés szintetikus anyag, ami tulajdonságait tekintve a bőrre hasonlít, puha, jól elvezeti az izzadtságot, kényelmes viseletet biztosít.

Magas szárú cipők bélése:

Bokacipő belső anyaga:


FARE BARE CIPŐK A LÁBON

Gyermekeink viseltek már Fare Bare átmeneti bokacipőt, magasszárú cipőt, téli csizmát és papucsot is, a termokaucsuk talp minden körülmények között helyt állt. Tapasztalataink szerint a cipőtalp strapabíró, havas, jeges úton is megállta a helyét. A tépőzárak jól tartanak. Nagyon hajlékony, kényelmes viselet még a széles lábú gyermekek számára is.

A teljes kínálat ide kattintva érhető el: 

https://www.barefootguru.hu/barefoot-markak-148/fare-bare-146

Tartalomhoz tartozó címkék: #barefoot #széles #Vélemény